אלה הם חלק מ30 נציגי תאגידים בנקים וגורמים מסוכנים לציבור הישראלי ש'מחבקים' את המחאה הציבורית נגד הממשלה. מה שנקרא 'תגיד לי מה החברים שלך ואני אגיד לך איזה דביל שימושי אתה'. רוב המפגינים שביום אחד מוכנים לשלוח חלקים בעם למחנות ריכוז ללא מחוסנים וביום השני להתחבק עם תאגידים, יהיו המפגינים שבוכים על אובדן הדמוקרטיה. עם חברים כאלה אני מתגעגע למגיפת סוף האנושות של תיאטרון קורונה.

אלה הם חלק מ30 נציגי תאגידים בנקים וגורמים מסוכנים 15/03/23 11:09

אלה הם חלק מ30 נציגי תאגידים בנקים וגורמים מסוכנים לציבור הישראלי ש’מחבקים’ את המחאה הציבורית נגד הממשלה.
מה שנקרא ‘תגיד לי מה החברים שלך ואני אגיד לך איזה דביל שימושי אתה’.

רוב המפגינים שביום אחד מוכנים לשלוח חלקים בעם למחנות ריכוז ללא מחוסנים וביום השני להתחבק עם תאגידים, יהיו המפגינים שבוכים על אובדן הדמוקרטיה.

עם חברים כאלה אני מתגעגע למגיפת סוף האנושות של תיאטרון קורונה.

בדקו גם את

אני לא מאמין……קיבלנו בתוך יממה אחת את פסק הדין 16/03/23 08:54

אני לא מאמין......קיבלנו בתוך יממה אחת את פסק הדין בתביעה נגד ערוץ 13 תכנית הצינור והמפיקה הכושלת שלהם מרגרט וילנסקי. בשתי מילים: ניצחנו אותם. 😮 פרטים מתוך המשפט אני אפרסם בהמשך. איליאן 😁

0 0 votes
דירוג
Subscribe
Notify of
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x